+30 2109850144    info@bestsavingenergy.com                                                                    B2B Energy Experts!

S

Σύντομη περίληψη

Ο καλύτερος σύντροφος Minimize USA παρέχει μια ενδιαφέρουσα και ταχέως εξελισσόμενη μελέτη περίπτωσης. Το κόστος του έργου είναι προφανώς εντυπωσιακό, αλλά ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το μοντέλο που προσφέρεται στον πελάτη - μια σχολική συνοικία των ΗΠΑ - για να συμβεί αυτό.

Βίντεο μελέτης περιπτώσεων
Καλύτερη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας
Αντίγραφο

Το Hillsborough County School Schools είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του στις ΗΠΑ. Τετράγωνο μήκος σε μήκος, το μέγεθος της Ρόουντ Άιλαντ. Έτσι ο λογαριασμός τους για ενέργεια είναι αντίστοιχα ογκώδης. Χωρίς προϋπολογισμό για επενδύσεις σε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, πώς θα μπορούσαν να ελπίζουν ότι θα μειώσουν αυτά τα κόστη;

Σε συνεργασία με την κορυφαία τεχνολογία της BEST «Eniscope», το Minimize USA έχει βρει έναν τρόπο. Έχουν καταφέρει να σώσουν τον πελάτη 8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως - χρήματα που μπορούν να ξαναγυρίσουν στο σχολικό σύστημα προς όφελος των παιδιών.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να έχετε μια αίσθηση του έργου και πώς αυτές οι εξοικονομήσεις έχουν γίνει, επαληθεύονται και διατηρούνται με την Eniscope.

 

1

danny badran ceo minimise 1

"Η πρώτη αντίρρηση όταν καθίσετε με οποιονδήποτε είναι« Δεν έχω τα χρήματα για να πληρώσω για αυτές τις εγκαταστάσεις », έτσι το κλειδί στο επιχειρηματικό μοντέλο μας είναι να πάρουμε την απόφαση χρήματος από την εξίσωση πώλησης. οπότε η εξοικονόμηση ενέργειας θα πληρωνόταν για τις εγκαταστάσεις, αλλά κάναμε επίσης ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας ένα μερίδιο των εξοικονομήσεων που δημιουργούν οι τεχνολογίες μας, επαληθεύονται από την Eniscope και τις πληρώνουμε μπροστά. να συνεργαστείτε μαζί μας."
Danny Bardan, Διευθύνων Σύμβουλος, Minimise USA

Για τον πελάτη, υπάρχουν πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά σε αυτό το μοντέλο. Δεν έχουν καμία δαπάνη κεφαλαίου, καθόλου. Δεν χρειάζεται να χειρίζονται τη συντήρηση για τις νέες τεχνολογίες. Και, ίσως το καλύτερο από όλα, ελαχιστοποιήστε τις καταβάλλετε πραγματικά μπροστά ένα μέρος της προβλεπόμενης εξοικονόμησης ενέργειας σε κάθε στάδιο.

           Πώς λειτουργεί;

Η εργασία

Μέχρι σήμερα, πρόκειται για το μοναδικό μεγαλύτερο ενεργειακό έργο που έχει εξασφαλίσει ένας συνεργάτης BEST. Είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα και αυτό που έχει στην καρδιά του η Eniscope.

Το έργο περιλαμβάνει διάφορες φάσεις εγκαταστάσεων φωτισμού με LED, παρέχοντας σημαντικά οφέλη για το ενεργειακό κόστος - καθώς και πολύ βελτιωμένη ποιότητα φωτισμού για τους σπουδαστές μέσα. Κατά τη στιγμή της συγγραφής, αυτό εκτείνεται σε 40.000 νέα φώτα σε όλη την σχολική συνοικία, με πολλά άλλα σε εξέλιξη. Και θυμηθείτε, χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη.

 

expert team on hand 1b

Ο ρόλος του Eniscope

Ο πρώτος ρόλος της Eniscope είναι στην αρχή του έργου, πριν εγκατασταθεί οτιδήποτε. Χρησιμοποιώντας ακριβή και λεπτομερή στοιχεία σε πραγματικό χρόνο από την πλατφόρμα Eniscope, έχει καθοριστεί δείκτης κατανάλωσης ενέργειας. Τα δεδομένα είναι τόσο αξιόπιστα, ότι ο αριθμός αυτός βασίζεται σιωπηρά σε όλα τα μέρη της συμφωνίας. την περιοχή, τον συνεργάτη BEST και τον χρηματοδότη.

Μόλις ολοκληρωθεί το έργο, οι συσκευές Eniscope παραμένουν στη θέση τους - παρέχοντας σταθερή ροή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό βοηθά τον πελάτη να εντοπίσει και να επαληθεύσει νέους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας καθ 'όλη τη διάρκεια της σύμβασης και ακόμη βοηθά στην προληπτική συντήρηση. οι συναγερμοί του Eniscope χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό ελαττωματικών συσκευών εξ αποστάσεως και για την καθοδήγηση επισκέψεων μηχανικών.

 

Τα αποτελέσματα

Με τις τρέχουσες προβλέψεις, το Hillsborough Schools District στέκεται για να εξοικονομήσει περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στον προϋπολογισμό ηλεκτρικής ενέργειας. Και με τα νέα μέτρα που βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, ακόμη και χωρίς κόστος για τον πελάτη, αυτό θα μπορούσε να αυξηθεί σημαντικά.

Φυσικά, περισσότερες σχολικές περιφέρειες στις ΗΠΑ ενδιαφέρονται έντονα για αυτό το μοντέλο και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη για να εμβαθύνουν το θέμα αυτό πιο βαθιά στη χώρα.

 

2

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

    ACES
    CUES
    Eniscope
    Eluma
    Integra

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Best Saving Energy Private Co.

Λεωφόρος Αμφιθέας 185, 175 63

Παλαιό Φάληρο, Αθήνα

info@bestsavingenergy.com

+30 210 98 50 144