+30 2109850144    info@bestsavingenergy.com                                                                    B2B Energy Experts!

PredictiveMaintenance

Το σύστημά μας διαχείρισης ενέργειας - Eniscope - είναι σε θέση να παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, ανά δευτερόλεπτο για κάθε κτίριό σας αλλά και για τα πάγια στοιχεία και το λειτουργικό εξοπλιμό που βρίσκεται σε αυτά. Προσδιορίστε τα πιθανά προβλήματα πριν συμβούν και μετατρέψτε την μετέπειτα αναγκαία επιδιόρθωσή τους ή αντικατάστασή τους, σε προληπτική συντήρηση.

Ανίχνευση σφαλμάτων σε πραγματικό χρόνο

Με το αυτόματο σύστημα alerts, μια διαισθητική πλατφόρμα λογισμικού βασισμένη σε cloud και μια εφαρμογή για κινητά, είστε συνδεδεμένοι με τα μηχανήματά σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Και με τις νέες μονάδες ασύρματου ελέγχου του eniscope, μπορείτε να προσαρμόσετε την κατανάλωση ενέργειας από απόσταση. Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο ώστε να αναγνωρίσετε τα ελαττωματικά μηχανήματα ή τον εξοπλισμό αμέσως ή να εντοπίσετε τα μηχανήματα που φαίνεται ότι θα παρουσιάσουν δυσλειτουργίες.

box1 Αποφύγετε ζημιές ή κοστοβόρες διακοπές στη λειτουργία σας
box2 Μείωση της ανάγκης για έρευνα "στα τυφλά" από υπολειτουργικότητα συνόλου μηχανών και εξοπλισμού
box3 Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των παγίων στοιχείων σας (μηχανημάτων και εξοπλισμού)                                       
box4 Ελέγξτε τα πάγιά σας εξ' αποστάσεως, ακόμα και από το κινητό σας!

 

Προληπτική συντήρηση

Με τα δεδομένα που παρέχει το σύστημά μας και με την έξυπνη πλατφόρμα για την ανάλυσή τους, η συντήρηση δεν χρειάζεται πλέον να είναι προγραμματισμένη (και πιθανόν άκαιρη).

Οι πόροι μπορούν να διατεθούν με βάση τις μηχανές που χρειάζονται προσοχή. Μια σταθερή ροή ενεργειακών δεδομένων ανά δευτερόλεπτο ενημερώνει την ομάδα σας κάθε φορά που ένα πάγιο ή εξοπλισμός ενεργεί ασυνήθιστα και οι αυτόματες ειδοποιήσεις μας (alerts) μπορούν να το επισημάνουν στην ομάδα σας μέσα στις παραμέτρους που ελέγχετε.

box1 Προτεραιότητα στις δραστηριότητες συντήρησης και εξοικονόμηση χρόνου
box2 Μείωση των προληπτικών και άκαιρων απαιτήσεων συντήρησης
box3 Επέκταση της αντοχής των παγίων στοιχείων σας και του εξοπλισμού σας και μείωση του κόστους αντικατάστασης
box4 Εντοπισμός μη ανιχνεύσιμων με άλλο τρόπο προβλημάτων και ζητημάτων παγίων και εξοπλισμού

 

blurred meeting 1

British Energy Saving Technologies (BEST)

Σχεδιασμός, ανάπτυξη και διανομή προϊόντων, υποστηριζόμενη από την εξυπηρέτηση πελατών παγκόσμιας κλάσης

Η υπηρεσία

Ποιό είναι τελικά το πραγματικό μυστικό στην ενεργειακή διαχείριση και την επιτυχία της συντήρησης παγίων βάσει δεδομένων; Οι υπηρεσίες μιας έμπειρης ομάδας experts στην ανάλυση των δεδομένων ώστε να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το πιο αποτελεσματικό δυνατό σύστημα.

Για ορισμένους από τους πελάτες μας, αυτή η ομάδα υπάρχει ήδη στο προσωπικό τους - εμείς απλά αυξάνουμε και διευκολύνουμε τη δουλειά τους με τις λύσεις μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, επωφελούνται από την εμπειρία μιας παγκόσμιας ομάδας διαχειριστών ενέργειας.

box O Υποβοηθούμενη ρύθμιση
Ρυθμίστε τα alerts και τις παραμέτρους σας και γίνετε ειδικοί στο λογισμικό μας.
box Dollar Επιτύχετε αποτελεσματική συντήρηση
Μάθετε να ερμηνεύετε το μεγάλο όγκο δεδομένων μας και να εξοικονομείτε στον προϋπολογισμό συντήρησης.
box Ison Μακροχρόνια Υποστήριξη
Η παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων είναι εδώ για σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

 

Οι παγκόσμιοι συνεργάτες μας

Η BEST είναι κατασκευαστής και καινοτόμος, έτσι το ερώτημα είναι, πώς μπορούμε να προσφέρουμε την ενεργειακή διαχείριση ως υπηρεσία σε μεμονωμένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο;

Η απάντηση είναι ότι δεν το κάνουμε! Το κάνουν οι συνεργάτες μας.

Σε όλο τον κόσμο, έχουμε συνεργαστεί με εταιρείες σε κάθε ήπειρο - κάθε μία εξειδικευμένη στον τομέα της ανάλυσης της κατανάλωσης ενέργειας και εξοικονόμησης κόστους.

Εξοπλισμένοι με την τεχνολογία μας και με ένα δυναμικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, κάνουν τη διαφορά σε χιλιάδες εταιρείες ανά τον κόσμο.

 

  partners around the world 1

Case Studies

Δείτε την προσέγγισή μας στην ενεργειακή διαχείριση και την προληπτική συντήρηση μέσω των παρακάτω περιπτώσεων.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε επιχειρήσεις όπως η δική σας να εξοικονομήσουν χρήματα μέσω της προληπτικής συντήρησης; Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Best Saving Energy Private Co. είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω e-mail, ακόμη και απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

    ACES
    CUES
    Eniscope
    Eluma
    Integra

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Best Saving Energy Private Co.

Λεωφόρος Αμφιθέας 185, 175 63

Παλαιό Φάληρο, Αθήνα

info@bestsavingenergy.com

+30 210 98 50 144